Πολύτιμοι Χώροι > Χώροι Κοινωνικών Εκδηλώσεων

Το ΜΚΗΛ διαθέτει ειδικά διαμορφωμένους χώρους υψηλών προδιαγραφών που ανταποκρίνονται απόλυτα στις υψηλές απαιτήσεις του φιλότεχνου κοινού του. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική με τη λειτουργικότητα, οι χώροι του ΜΚΗΛ αποτελούν το ιδανικό  περιβάλλον για  τη φιλοξενία κάθε είδους εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων.

Α. Ισόγειο Μουσείου
Η Αίθουσα Υποδοχής και το Αίθριο στο ισόγειο υποδέχονται  ευχάριστα τον επισκέπτη στο Μουσείο Κοσμήματος. Χώροι άνετοι, πολυτελείς και ευέλικτοι, προσαρμόζονται εύκολα στις ανάγκες κάθε εκδήλωσης και  μπορούν να λειτουργήσουν μαζί ή ξεχωριστά όλες τις εποχές του χρόνου. Προσφέρονται ως χώροι συγκέντρωσης και προσφοράς coffee breaks πριν από συνέδρια ή εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις. Παράλληλα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτόνομα, για ελαφρά γεύματα ή cocktails. Στον χώρο του ισογείου οι καλεσμένοι έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν το Πωλητήριο του ΜΚΗΛ, να γνωρίσουν το Πρότυπο Εργαστήριο Κοσμήματος και να θαυμάσουν τη συλλογή μικρογλυπτών του Ηλία Λαλαούνη Αγριολούλουδα της Ελληνικής Φύσης.

Χωρητικότητα Ισογείου
Όρθιοι/cocktail: 200  άτομα
Καθιστό/περαστό: 60 άτομα
Buffet: 50 άτομα

Β. Εκθεσιακός Χώρος Περιοδικών Εκθέσεων  
Ο Εκθεσιακός Χώρος Περιοδικών Εκθέσεων αποτελεί ένα χώρο απαράμιλλης αισθητικής και προσφέρεται για ειδικές εκδηλώσεις. Συνδυάζοντας την ποιοτική ατμόσφαιρα με τη λειτουργικότητα, μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα ή και παράλληλα με την Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων. Η αίθουσα αποτελεί ιδανική επιλογή για καθιστό γεύμα ή cocktail.

Χωρητικότητα Eκθεσιακού Χώρου Περιοδικών Εκθέσεων
 Όρθιοι/cocktail: 400  άτομα
Καθιστό/περαστό: 120  άτομα
Buffet: -

Γ. Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων
Η Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων προσφέρει πολλές δυνατότητες για τη διοργάνωση κάθε είδους εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων. Ως αυτόνομος χώρος, η αίθουσα αποτελεί ιδανική επιλογή για: διοργάνωση συνεδρίων, εταιρικές συναντήσεις, συνεντεύξεις τύπου, παρουσιάσεις βιβλίων και εκπαίδευση προσωπικού καθώς είναι πλήρως εξοπλισμένη με σύγχρονα οπτικοαουστικά συστήματα. Με μία μικρή μετατροπή μπορεί εναλλακτικά να φιλοξενήσει κοινωνικές εκδηλώσεις, cocktails ή και καθιστό δείπνο.


Χωρητικότητα Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων
Καθιστό/περαστό: 60 άτομα
Buffet: 60 άτομα
Συνεδριακή χρήση: 110 άτομα

Δ. Δώμα
Το Δώμα στον τρίτο όροφο, αποτελεί μία έκπληξη για τους επισκέπτες του ΜΚΗΛ όλες τις εποχές του χρόνου. Τον χειμώνα, προσφέρει  θαλπωρή και ζεστασιά και αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για μικρές φιλικές συγκεντρώσεις. Την άνοιξη και τους καλοκαιρινούς μήνες, η ευρύχωρη βεράντα με μοναδική πανοραμική θέα τον Παρθενώνα και τον λόφο του Φιλοπάππου, δημιουργεί ένα ειδυλλιακό σκηνικό για κάθε είδους εκδήλωση.

Χωρητικότητα Δώματος
i. Εσωτερικός χώρος
Καθιστό/περαστό: 20 άτομα

ii. Εξωτερικός χώρος
Όρθιοι/ cocktail: 250  άτομα
Καθιστό/περαστό: 70 άτομα
Buffet: 60 άτομα

Εταιρικές Εκδηλώσεις-Συνέδρια
Οι εταιρικές εκδηλώσεις και τα συνέδρια φιλοξενούνται στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων στον δεύτερο όροφο. Με χωρητικότητα 110 ατόμων, άρτιο τεχνικό εξοπλισμό και άριστη ακουστική, ο χώρος αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για επαγγελματικές διοργανώσεις υψηλών προδιαγραφών.  
Η Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες στους συνέδρους, όπως:
•    Πάνελ 10 ομιλητών και ένα πόντιουμ με μικροφωνικές εγκαταστάσεις
•    Δυνατότητα προβολής βίντεο και ψηφιακών παρουσιάσεων σε οθόνη
•    Πλήρη εποπτεία σκηνής με υπερσύγχρονο ψηφιακό εξοπλισμό
•    Πλήρως κλιματιζ

 
 
 
 
  Μόνιμες Εκθέσεις

ENOTHTA VI: ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ
Περισσότερα για την έκθεση >
 
 
  Περιοδικές Εκθέσεις

ΝΕΕΣ ΔΩΡΕΕΣ
Περισσότερα για την έκθεση >
 
 
  Επιλογές Πωλητηρίου

MUSEUM NEWSLETTER
Περισσότερα >

Ασημένια Καρφίτσα
Περισσότερα >
 
 
  Εγγραφή στην Mailing List


 
 
{ Ιστορία } { Τοποθεσία } { Πληροφορίες }  { Μόνιμες Εκθέσεις } { Περιοδικές εκθέσεις }  { Σπεδός } { Εκπ. Προγράμματα } { Ξεναγήσεις }
{ Πολύτιμοι Χώροι }{ Φίλοι του ΜΚΗΛ } { Πωλητήριο }  { Νέα } { Επικοινωνία }

Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη © 2008